Promosi ayam segar RM12 di Raudhah Grocer

0
314

RAUDHAH CITY- Para pelanggan pasar raya Raudhah Grocer berpeluang mendapatkan promosi ayam berharga RM12 seekor tanpa sebarang had pembelian.

Pelanggan-pelanggan hanya perlu buat pesanan secara dalam talian di www.RaudhahGrocer.com dan Raudah Grocer akan hantar barangan keperluan dalam tempoh 48 jam.

Raudah Grocer dalam status Facebook miliknya berkata, lebih menarik, dengan setiap pembelian melebihi RM50 akan dapat penghantaran secara secara percuma.

“Dalam tempoh PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) ini sepatutnya kita boleh memaksimakan masa yang ada untuk memperbanyakkan lagi amalan-amalan sunat yang mungkin sukar nak dilakukan pada masa-masa biasa.

“Pastikan kita ‘Stay Home’ dan ‘Stay Safe’ patuhi arahan PKP, Insya- Allah kita mampu memutuskan rangtaian Covid-19 ini

“Buat penduduk-penduduk di sekitar Cyberjaya, Putrajaya, Puchong, Putra Height, Bandar Saujana Putra, Serdang, Kajang, Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra, Dengkil dan Sepang yang perlukan barangan keperluan harian kini anda boleh dapatkan secara online dari Raudhah Grocer @ Malakat Mall Cyberjaya.

“Ini adalah salah satu usaha kami bagi membantu anda untuk mengurangkan pergerakan di musim PKP ini. Jadi tunggu apa lagi jom order barangan keperluan anda sekarang. Promosi ayam segar sehingga 30 April” katanya.

Nak tahu apa lagi barangan yang ada di Raudhah Grocer @MalakatMall Cyberjaya ni, orang ramai boleh muat naik katalog di https://bit.ly/rgx-fbcyber-rg .-MT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here