Ruang solat yang selesa di Malakat Mall Masjid Tanah

0
256

Ruang solat yang disediakan di Malakat Mall Masjid Tanah

MASJID TANAH – Selain penyediaan ruang niaga, Malakat Mall Masjid Tanah juga menitikberatkan ruang solat yang sempurna untuk pelanggan lelaki dan wanita.

Ruang solat yang disediakan di Malakat Mall Masjid Tanah masing-masing boleh memuatkan sehingga 30 jemaah untuk lelaki dan wanita dalam satu-satu masa.

Bagaimanapun, bagi mematuhi segala prosedur operasi standard (SOP), hanya 15 jemaah buat masa ini boleh berada di ruang solat pada satu-satu masa.

Orang ramai yang berkunjung ke Malakat Mall Masjid Tanah hari ini

Jadi, bagi mereka yang berkunjung ke Malakat Mall Masjid Tanah, anda tidak perlu risau kerana boleh solat diruang selesa yang telah disediakan.

Pada hari ini , telah berlangsung pra-pelancaran Malakat Masjid Tanah yang dihadiri oleh pelbagai lapisan masyarakat sekitar kawasan berkenanaan.

Bagi yang masih belum berkesempatan, anda boleh datang ke Malakat Mall Masjid Tanah kerana pelbagai promosi menarik disediakan kepada pelanggan.

Jadi, tunggu apa lagi, jom datang beramai-ramai membeli di ‘mall’ milik anda, daftar sebagai ahli Kelab Malakat dan ahli Koperasi Pembangunan Pengguna Islam Malaysia (KoPPIM).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here