Jadi pemilik bersama Brainy Bunch

0
462

Brainy Bunch

CYBERJAYA- Berita gembira kepada semua yang ingin berkongsi jariah ilmu bermanfaat dengan menjadi antara pemilik jenama pendidikan terbaik Malaysia.

Buat julung-julung kalinya rangkaian jenama Pendidikan Brainy Bunch membuka peluang kepada anda untuk bersama-sama menjadi pemilik jenama ini.

Pengasas Kumpulan Pendidikan Brainy Bunch, Mohd Fadzil Hashim berkata, tawaran berkenaan sangat terhad dan akan ditutup pada bila-bila masa sahaja.

Pengasas Kumpulan Pendidikan Brainy Bunch, Mohd Fadzil Hashim

“Berita baik kepada semua yang ingin berkongsi jariah ilmu bermanfaat dengan menjadi antara pemilik jenama pendidikan Terbaik Malaysia.

“Buat julung-julung kalinya rangkaian jenama Pendidikan Brainy Bunch membuka peluang kepada anda untuk bersama-sama menjadi pemilik jenama ini dan bantu kami dalam mendidik 1,000,000 anak-anak untuk Taat Allah mengikut cara Rasulullah s.a.w.

“Tawaran ini adalah terhad dan akan ditutup pada bila-bila masa sahaja,” kata Mohd Fadzil dalam hantaran di laman Facebooknya hari ini.

Mereka yang berminat dengan tawaran ini boleh daftarkan minat anda sekarang di link berikut https://malakateco.com/borang-permohonan-usahawan-pendidikan/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here