Coach Fadzil tawar formula perniagaan bernilai RM60,000 pada harga RM29.90

0
62
Mohd. Fadzil Hashim

CYBERJAYA – Hanya ‘bermodalkan’ RM29.90, orang ramai kini berpeluang menggandakan keuntungan perniagaan sehingga 77 peratus melalui perkongsian formula oleh Pengasas Malakat Eco, Mohd. Fadzil Hashim.

Mohd Fadzil atau lebih dikenali sebagai Coach Fadzil berkata, perkongsian mengenai 6 strategi perniagaan melalui platform Webinar itu merupakan asas terpenting untuk melipat gandakan prestasi syarikat.

Lebih menguntungkan katanya, perkongsian ilmu yang ditimba beliau daripada program bernilai RM60,000 di Amerika Syarikat itu mampu direalisasikan dalam masa enam bulan sahaja.

“Perkongsian strategi perniagaan melalui Webinar selama 1 jam 30 minit ini akan mendedahkan formula-formula penting dalam perniagaan yang membantu saya membina aset perniagaan bernilai RM50 juta.

“Melalui kursus singkat ini, anda berpeluang mempelajari rangka kerja yang berkesan untuk meningkatkan keuntungan sehingga 77 peratus,” katanya.

Rebutlah peluang keemasan ini dengan mendaftar sebagai peserta terawal dan layak menikmati harga penyertaan promosi RM29.90.

Kunjungi laman web berikut untuk maklumat lanjut; https://www.cfschool.io/offers/UZP6zPjN/checkout

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here