Kejayaan awal Kumpulan Malakat Eco di Turki

0
53


Pengasas Malakat Mall, Mohd Fadzil Hashim
Pengasas Kumpulan Malakat Eco, Mohd Fadzil Hashim

CYBERJAYA- Perjalanan Kumpulan Malakat Eco di Turki sudah mula menampakkan kejayaan awal, kata Pengasasnya, Coach Mohd Fadzil Hashim.

Coach Fadzil berkata, ketika ini beliau sedang sibuk di negara Timur Tengah itu dalam merangka perancangan perniagaan yang strategik.

“Sekarang ini di Turki tengah sibuk. Kita baru ambil alih hotel, baru dapat listing dekat booking.com dan kita tengah buka kafe TeaAmo di Istanbul. 

“Kita juga baru selesai ambil alih sebuah kampus untuk dijadikan Brainy Bunch di Instanbul. Insya-Allah pada bulan depan kita ada pengumuman besar di bursa,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam sesi secara langsung di laman Facebooknya pada Selasa lalu yang turut menitipkan nasihat kepada usahawan.

Mengulas mengenai pertanyaan sama ada beliu akan pulang ke Malaysia, Coach Fadzil memaklumkan beliau akan pulang pada Mac nanti.

“Ada orang tanya, ‘Coach tak hendak balik Malaysia, ke?’ Balik! Doakan, insya-Allah bulan Mac saya akan balik. Sebab kita ada beberapa program dan bisnes yang kita akan lancarkan di Malaysia,” jelasnya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here